You are currently viewing Dobrodelno v poletje

Dobrodelno v poletje

Dobrodelno v poletje

Štirje Istrski rotarijski klubi, Rotarijski klub Koper, Rotary klub Portorož, Rotary klub Koper Academia Litoralis in Rotaract klub Portorož-Koper, so v soboto, 11. 6. 2022, v Pokrajinskem muzeju Koper organizirali skupni dogodek Dobrodelno v poletje

Na dogodku je nastopil rezidenčni ansambel Društva prijateljev glasbe (komorna godalna skupina) s harfistko Bilko Peršič, ki je bila štipendistka Rotarijskega kluba Koper. 

Osrednji del dogodka je bila dražba fotografij, ki so jih prispevali mladi fotografi in od katerih jih je strokovna skupina Rotaract kluba Portorož 18 uvrstila na dražbo. Ob jazz zvokih Bend-it orkestra in pevke Mance Kozlovič, se je v lapidariju Pokrajinskega muzeja pričela dražba fotografij. Rotary klub Koper Academia Litoralis se je potegoval za fotografijo “Od oljke do solin” in jo v konkurenčnem boju osvojil za dvakratno izklicno ceno. Kljub temu, da fotografija, ki jo bomo obesili v naše prostore, ni bila med prvimi tremi, pa je ta večer dosegla najvišjo ceno. Naš mladi klub ima očitno okus za lepe stvari. Ponosni smo tudi na to, da bo naš prispevek pomagal k lepšemu življenju malega Urbana, saj so bila v tem glasbeno obarvanem večeru zbrana sredstva predana v roke Larisi Štoka in Palčici Pomagalčici, ki bo poskrbela, da bo Urban lahko zakorakal v lepšo prihodnost.

Dodaj odgovor